Donaties worden vanaf nu verdubbeld door SBNL Natuurfonds

07-12-2023 | 16:33

Beste supporters en donateurs,

We hebben nieuws over de voortgang van het Historische Fruitmuur Herstelproject, waar jullie fantastische steun de drijvende kracht achter is. Voordat we de recente ontwikkelingen delen, willen we onze dank uitspreken aan elke donateur die heeft bijgedragen. Dankzij jullie inzet zijn we een stap dichter bij het herstel van dit bijzondere stuk erfgoed.

Het Historische Fruitmuur Herstelproject is een samenwerking tussen Pieter Struyk, de bevlogen initiatiefnemer, en het SBNL Natuurfonds. We zijn verheugd te melden dat elke donatie die we vanaf nu ontvangen wordt verdubbeld door SBNL Natuurfonds, waardoor de impact van jullie gulle bijdragen wordt vergroot!

SBNL Natuurfonds lanceerde de campagne "Natuur om de Hoek" met als doel het herstel van cultureel-historische landschappen, het verbeteren van de bodem en het verhogen van de biodiversiteit. Dit doen we door landschapselementen, zoals fruitbomen, hagen en poelen van iniatiefnemers in het landelijke buitengebied te financieren. Door de steun van onze donateurs wordt deze ambitieuze missie werkelijkheid.

Op dit moment is Pieter druk bezig met de voorbereiding van de grond voor het planten van de stepover appelbomen. De berg compost staat klaar, en nieuwe borders zijn gepland om nieuw leven in de historische site te brengen.

 

De compost en voorbereiding van de grond voor het planten van de stepover appelbomen

Jouw steun is van onschatbare waarde! Elke donatie die je nu doet, wordt zoals gezegd door SBNL Natuurfonds verdubbeld, waardoor jouw impact twee keer zo groot is. Samen kunnen we de fruitmuur dit plantseizoen nog voltooien.

Deel dit geweldige nieuws met je netwerk en nodig anderen uit om deel te nemen aan dit bijzondere project. Samen kunnen we het verschil maken en de historische fruitmuur nieuw leven inblazen.

Dank aan iedereen die al heeft bijgedragen.